Saturday, May 29, 2010

++ Wahai Si Budak Biru.... ++




Wahai si budak biru... rupamu cute tapi perut mu boroi
tapi aku tetap suka akan kamu... muahhhhhh


*****************

"..jangan ader yg jeles tau & sila jgn ketawa or terguling2
kat atas lantai tau aper apabiler melihat gambo ini...
janji tau.."......kuikuikui

******************
MyEm0.Com





he3...nasib baik tak tersepit kat peyut si budak biru ni

MyEm0.Com


ujan lebat angat di luar...abis plan malam nie...huhuhu






Monday, May 24, 2010

++ Ari Yang Malas..... ++



Di suatu petang yg amat membosankan
[x nak keje tp kena dtg opis]
...huhuhu

Dah lah aku x der mood + malas yg amat berganda2
tetiba kaki leh lak menjejak ke tpt ini..

coz kesedapan nyer ...

pehhhhhhhhh mengyiurkan

************************
Moon mmg kaki K.F.C. tak kira aper jua
promotion mmg kaki nie laju jer melangkah
lama gak tggu....la nie br kesampaian

MyEm0.Com


asik promote jer kat TV...tak menahan tekak
geram betul lah kalo tak dpt menelan..
then amik ko....meletop nyah hottzzz pedaas dia


MyEm0.Com




masih sempat post pic tau...hehehehe
x tahu orang seblah moon
masih sempat post pic...heheheheehe
tak tahu orang sebelah moon
[berbisik2...]
mesti dia ckapkan ..budak nie
[something wrong somewhere...]

MyEm0.Com



MyEm0.Com





tup tap...tup tap dah nak berakhir bulan mei....dah separuh tahun dah....
byk lagi angan2 yg lum lunas....emmmm



Saturday, May 15, 2010

++ Majlis Cukur Jambul....Nur Aeireen Damia ++




dah lama sungguh moon tak N3 blog nie...dah berlumut sangat n bersawang dah
Bukannyer aper moon nyer lappy nie ha buek hal
so mmg kesinun lah jawabnyer...hihihihi


lappy oh lappy naper lah ko buek hal....ehhhh tak leh marah
kang dia merajuk lak...silap2 mintak baru...[ya ampunnnnn]
MyEm0.Com

*************************************************
utk N3 kali nie nak khabak pasai my lovely anak sedara ea..
almaklum nak arapkan mak long[moon] tak ddk2
atas pelamin....
naik pelamin org kawin dah beratus

harap bersabo ea...
coming soon cewwaaaaah
MyEm0.Com

***********************************


ha....nielah satu2 nyer anak sedara moon..amacam?
sebenonyer nak khabak majlis nie bualn 3 lepas
dah buek dah tapi.....la nie br leh N3..
janji dpt N3 yer..

MyEm0.Com


part 2

Namo baby nie nenek dio yg kasi[mama moon lah..]
minat sgt ngan 1 bintang sonetron kat Indon tu[irene natalie]
natalie tak mau mcm org putih katonyer...
MyEm0.Com


part 3

gambo kambing kono sembolih tak dpt nak N3 coz
takui ado yg mabuk darah....



ado maso laeh moon akan update coz lappy den dah ok....ccc uuuu