Sunday, November 22, 2009

.: Happy Birthday..... M.O.O.N :.






H. A. P. P. Y
B
. I. R. T. H. D. A.Y

M . O . O . N




Happy Birthday to me....hihihihihihi..hari yg amat indah buat diri MOOn.Kalo geng2 blogger nak tahu bangun ajer tido pada 20/11 tu terus mengucap syukur alhamdullilah kepada ALLAH & berterima kasih padanyer coz MOOn masih boleh bernafas menghirup oksigen[bahasa sains] lak...sihat tubuh badan sehingga kini, dapat berkerja, bergerak, di beri umur ygn panjang sehigga boleh lagi bersama keluarga tercinta n teman, melakukan aper jua yg MOOn ingin kan..aper yg ader pada diri Moon sekarang nie kurniaan dari padanyer...amin


Yupssss...tepat ari ini bertambahlah umur moon lagi...wa daku ini semakan muda gamaknyer[sedapkan ati] padahal....hihihih sudah berada lama daku di dunia yg fana ini ....beraper erkk???



Aper yg MOOn harap & berdoa moga2 ALLAH memberi kesihatan jasmani n rohani pd MOOn, lebih bijak dalam menjalani hidup, lebih mengerti makna idup yg sebenar, lebih terarah dlm menjalani idup, MOOn boleh menjadi seorang anak yg [SOLEHAH] & bermanafaat kepada daddy,mummy n keluarga,sahabat,teman. YA ALLAH semoga memberikan n menganugerahkan yg terbaik utk MOOn & kebahagian di dunia mahupun di akhirat..... & di berikan [JODOH] yg terbaik......mak aiiii byk betul permintaan MOOn ini...Insyallah


note: sempat sambut ngan member2 kamcing walaupun dlm kesibukan. Gambo2 akan di uploadkan.... tunggguuuuuuuu



Sunday, November 8, 2009

:: Sweet Memory ....... SABAH ::




Kat Philipina Market..sambil2 bli souvenir utk kawan2..harga boleh tahan kalo pandai tawar..ttp pakai sleng [JOHOR] erkkkkk...



maser nak naik kapal , kat [Plaza warisan] & kat [Borneo Plaza]




malam sebelum balik sempat lagi shopping kat [Borneo Plaza] sebelah hotel tpt moon menginap..so mmg dekat sgt...



inilah hotel tpt moon menginap 3 days 2 night...[Tune Hotel]...budget hotel tapi mmg best..


hihihihi....antara [mutiara & kristal] yg sempat moon shopping ....



nie yg sempat di upload sekitar bandar KK & kawasan sewaktu dgnnyer.....


p/s: mmg sweet sgt first time moon ke sabah...sesiapa yg blum sampai ke sana cpt2 bli tiket n pi lah coz mmg best & berbaloi tau..insyallah kalo ader rezeki mmg moon akan ke Sabah lagi tapi tahun depan plan nak ke Indonesia dlu...