Friday, August 13, 2010

++ ..Salam Ramadhan... ++





Ramadhan Al Mubarak

Selamat Menyambut Kedatangan bulan mulia ini
di ucapkan kepada semua blogger2 semua..
Ari nie ari ke-4 baru lah moon dpt mengN3 blog yg dah lama
sangat ditinggalkan...almaklum busy yg terlampau

wah...ati semua dh berbunga2 ria mengira beraper balang
kuih rayer yg dah di order..

APER-APER
pun
marila kiter bersama2 mencari pahala & keberkatan!!!
Yes...opppsss jgn di luper solat terawih yer...
Moga bertambah berkat hidup kita semua..
A.M.I.N

~ SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA ~


Buka puasa di maner ari nie???

Saturday, May 29, 2010

++ Wahai Si Budak Biru.... ++




Wahai si budak biru... rupamu cute tapi perut mu boroi
tapi aku tetap suka akan kamu... muahhhhhh


*****************

"..jangan ader yg jeles tau & sila jgn ketawa or terguling2
kat atas lantai tau aper apabiler melihat gambo ini...
janji tau.."......kuikuikui

******************
MyEm0.Com





he3...nasib baik tak tersepit kat peyut si budak biru ni

MyEm0.Com


ujan lebat angat di luar...abis plan malam nie...huhuhu






Monday, May 24, 2010

++ Ari Yang Malas..... ++



Di suatu petang yg amat membosankan
[x nak keje tp kena dtg opis]
...huhuhu

Dah lah aku x der mood + malas yg amat berganda2
tetiba kaki leh lak menjejak ke tpt ini..

coz kesedapan nyer ...

pehhhhhhhhh mengyiurkan

************************
Moon mmg kaki K.F.C. tak kira aper jua
promotion mmg kaki nie laju jer melangkah
lama gak tggu....la nie br kesampaian

MyEm0.Com


asik promote jer kat TV...tak menahan tekak
geram betul lah kalo tak dpt menelan..
then amik ko....meletop nyah hottzzz pedaas dia


MyEm0.Com




masih sempat post pic tau...hehehehe
x tahu orang seblah moon
masih sempat post pic...heheheheehe
tak tahu orang sebelah moon
[berbisik2...]
mesti dia ckapkan ..budak nie
[something wrong somewhere...]

MyEm0.Com



MyEm0.Com





tup tap...tup tap dah nak berakhir bulan mei....dah separuh tahun dah....
byk lagi angan2 yg lum lunas....emmmm



Saturday, May 15, 2010

++ Majlis Cukur Jambul....Nur Aeireen Damia ++




dah lama sungguh moon tak N3 blog nie...dah berlumut sangat n bersawang dah
Bukannyer aper moon nyer lappy nie ha buek hal
so mmg kesinun lah jawabnyer...hihihihi


lappy oh lappy naper lah ko buek hal....ehhhh tak leh marah
kang dia merajuk lak...silap2 mintak baru...[ya ampunnnnn]
MyEm0.Com

*************************************************
utk N3 kali nie nak khabak pasai my lovely anak sedara ea..
almaklum nak arapkan mak long[moon] tak ddk2
atas pelamin....
naik pelamin org kawin dah beratus

harap bersabo ea...
coming soon cewwaaaaah
MyEm0.Com

***********************************


ha....nielah satu2 nyer anak sedara moon..amacam?
sebenonyer nak khabak majlis nie bualn 3 lepas
dah buek dah tapi.....la nie br leh N3..
janji dpt N3 yer..

MyEm0.Com


part 2

Namo baby nie nenek dio yg kasi[mama moon lah..]
minat sgt ngan 1 bintang sonetron kat Indon tu[irene natalie]
natalie tak mau mcm org putih katonyer...
MyEm0.Com


part 3

gambo kambing kono sembolih tak dpt nak N3 coz
takui ado yg mabuk darah....



ado maso laeh moon akan update coz lappy den dah ok....ccc uuuu






Wednesday, March 24, 2010

++ RUMPUT..ohhhh rumput ++






nielah rumput yg sekankang...kang kucing depan umah
cheq-moon nie....dlu maser dpt umah nie...peh
padang J.A.R.A.K padang S.K.A.L.A

http://emo.huhiho.com

****************************
dah lama gamat cheq-moon x mengintai rumput nie
nasib baik dia hidup lagi kalo dak...sia2 jer beli
kat kedai apek jalan besau tu...
pandai dia cari air sendiri walaupun tuan tanah
dia tak amik port
*****************

http://emo.huhiho.com



ok lagi lah .....leh di rawat lagi...emmmm
mmg pemalas tuan tanah kedaung nie....

http://emo.huhiho.com
*******




tgk lah gunting pun dah berkarat marat dah
mmg tak der talent langsung nak jaga rumput
BUT tajam lagi tau....uweeehhhh

http://emo.huhiho.com
*******


apek kat kedai rumput tu cakap jgn letak banyak
nanti itu rumput jadi pokok...aper lah apek nie
buat takutkan cheq moon jer....

http://emo.huhiho.com
*****

note:http://emo.huhiho.combab2 rumput nie moon mmg tak leh nak layan sangat tapi kalo bunga2 leh layan lagi..
gemuk2 lagi tau....lain lembaran cheq moon kasi pic pokok bunga lak..