Saturday, May 15, 2010

++ Majlis Cukur Jambul....Nur Aeireen Damia ++




dah lama sungguh moon tak N3 blog nie...dah berlumut sangat n bersawang dah
Bukannyer aper moon nyer lappy nie ha buek hal
so mmg kesinun lah jawabnyer...hihihihi


lappy oh lappy naper lah ko buek hal....ehhhh tak leh marah
kang dia merajuk lak...silap2 mintak baru...[ya ampunnnnn]
MyEm0.Com

*************************************************
utk N3 kali nie nak khabak pasai my lovely anak sedara ea..
almaklum nak arapkan mak long[moon] tak ddk2
atas pelamin....
naik pelamin org kawin dah beratus

harap bersabo ea...
coming soon cewwaaaaah
MyEm0.Com

***********************************


ha....nielah satu2 nyer anak sedara moon..amacam?
sebenonyer nak khabak majlis nie bualn 3 lepas
dah buek dah tapi.....la nie br leh N3..
janji dpt N3 yer..

MyEm0.Com


part 2

Namo baby nie nenek dio yg kasi[mama moon lah..]
minat sgt ngan 1 bintang sonetron kat Indon tu[irene natalie]
natalie tak mau mcm org putih katonyer...
MyEm0.Com


part 3

gambo kambing kono sembolih tak dpt nak N3 coz
takui ado yg mabuk darah....



ado maso laeh moon akan update coz lappy den dah ok....ccc uuuu






2 comments:

  1. moon, comey sgt anak sedara. cute sgt. alah, mak longnya ramai sgt peminat kot. tu yg payah nk pilih..eheh..

    ReplyDelete
  2. Nice blog dear, come follow my blog dorajimi.blogspot.com and get promosi for DEC 2014.

    ReplyDelete