Thursday, December 24, 2009

++ HaPPy HoLidaY....MeRRY ChristMas.. ++













HO..HO...HO...2 day mmg moon percaya 1 world semua orang bercuti samada yg menyambut [HARI NATAL] or x menyambut langsung ....Emmmm....mmg HOLIDAY betul coz terus bercuti + santai sampai ke weekend nanti....moon pun bercuti gak..nak restkan kepala + mata yg tak larat lagi nak melihat pc BUT dtg kerajinan tsunami yg melanda diri ini ari nie nak buak blog n wish to everybody...

MERRY CHRISTMAS

&
HAPPY HOLIDAY



note: bestnyer kalo dapt menikmati snow saat ini...waduuhhhhhhh...emmmmm pegang ajer lah snow dlm peti sejuk moon....hampeh...


Wednesday, December 9, 2009

++ LANGSINGkah aku.... ++






soalan pertama...mampukan cheq moon [LANGSING]??????## Hihihihihi tapi moon ttp berusaha utk membuang lemak2 yg berlebihan di tpt2 stategik tu...emmmm mmg niat tahun baru nak kurangkan berat nie maner taknyer ddk jer kat opis....punggung pun dah naik ala2 bikarbonat letak kat tpg...alkisah
nak cute mcm [CAT] bawah nie....cute kan

MyEm0.Com



dah seminggu daku menelan bede-alah ini, hopefully [berjaya] gamaknye
ceh...ayat2 nak menyedapkan ati yg dah lara ini...


MyEm0.Com


note: MyEm0.Comsibuk sesangat ngan undangan keje kawin + kejer..almaklum nak tutup cuti akhir tahun..mengalahkan cikgu sekolah.....




Friday, December 4, 2009

++ Lovely Birthday.... ++





nielah baru dpt update pic[BIRTHDAY] ari tu..
simpan bukan main lama dlm laptoop nie, ari nie jer baru dpt moon kuarkan...hihihihi

http://emo.huhiho.com

hihihi...muka moon yg tak der preparation lgsung due this is a [SUPRISE]
party for me..... kat K AEP C jer....tqs a lot my lovely frenz
http://emo.huhiho.com


ha nie lah minah2 yg mmg suka [INTERFRAME] sampai tak igt nak mkn...kita org mmg
[RATU CAMERA] Tak kisah lah kat mner yg ader post yg ok...mmg tak leh lepas....


http://emo.huhiho.com





kalo tgk kat kepala tu semuanyer berebut2 nak pakai [SESUNGGUT]....padahal semua mak2 org + tunang org + aweks orang .... ahakssss tapi sempat lagi beposing walaupun perut dah mcm nak pecah ketawa...

http://emo.huhiho.com

mmg tak ingat makan semuanye..dari dtg sampa dh nak balik asik bergambo,ketawa + perbuatan2 tak bermoral sikit....nasib baik Manager K AEP C tu tak dtg halau coz berkumandang suara sampai ke seblah PIZZA Hut n SuSHI KinGGG

http://emo.huhiho.com


note : http://emo.huhiho.comThanks a lot to my love frendz [bb,nana,linda,ros,kak nor & emy] for this lovely party....love u all...muuuuaaahhhhhhhhhhhhttp://emo.huhiho.com



Sunday, November 22, 2009

.: Happy Birthday..... M.O.O.N :.






H. A. P. P. Y
B
. I. R. T. H. D. A.Y

M . O . O . N




Happy Birthday to me....hihihihihihi..hari yg amat indah buat diri MOOn.Kalo geng2 blogger nak tahu bangun ajer tido pada 20/11 tu terus mengucap syukur alhamdullilah kepada ALLAH & berterima kasih padanyer coz MOOn masih boleh bernafas menghirup oksigen[bahasa sains] lak...sihat tubuh badan sehingga kini, dapat berkerja, bergerak, di beri umur ygn panjang sehigga boleh lagi bersama keluarga tercinta n teman, melakukan aper jua yg MOOn ingin kan..aper yg ader pada diri Moon sekarang nie kurniaan dari padanyer...amin


Yupssss...tepat ari ini bertambahlah umur moon lagi...wa daku ini semakan muda gamaknyer[sedapkan ati] padahal....hihihih sudah berada lama daku di dunia yg fana ini ....beraper erkk???



Aper yg MOOn harap & berdoa moga2 ALLAH memberi kesihatan jasmani n rohani pd MOOn, lebih bijak dalam menjalani hidup, lebih mengerti makna idup yg sebenar, lebih terarah dlm menjalani idup, MOOn boleh menjadi seorang anak yg [SOLEHAH] & bermanafaat kepada daddy,mummy n keluarga,sahabat,teman. YA ALLAH semoga memberikan n menganugerahkan yg terbaik utk MOOn & kebahagian di dunia mahupun di akhirat..... & di berikan [JODOH] yg terbaik......mak aiiii byk betul permintaan MOOn ini...Insyallah


note: sempat sambut ngan member2 kamcing walaupun dlm kesibukan. Gambo2 akan di uploadkan.... tunggguuuuuuuu



Sunday, November 8, 2009

:: Sweet Memory ....... SABAH ::




Kat Philipina Market..sambil2 bli souvenir utk kawan2..harga boleh tahan kalo pandai tawar..ttp pakai sleng [JOHOR] erkkkkk...



maser nak naik kapal , kat [Plaza warisan] & kat [Borneo Plaza]




malam sebelum balik sempat lagi shopping kat [Borneo Plaza] sebelah hotel tpt moon menginap..so mmg dekat sgt...



inilah hotel tpt moon menginap 3 days 2 night...[Tune Hotel]...budget hotel tapi mmg best..


hihihihi....antara [mutiara & kristal] yg sempat moon shopping ....



nie yg sempat di upload sekitar bandar KK & kawasan sewaktu dgnnyer.....


p/s: mmg sweet sgt first time moon ke sabah...sesiapa yg blum sampai ke sana cpt2 bli tiket n pi lah coz mmg best & berbaloi tau..insyallah kalo ader rezeki mmg moon akan ke Sabah lagi tapi tahun depan plan nak ke Indonesia dlu...