Friday, December 4, 2009

++ Lovely Birthday.... ++





nielah baru dpt update pic[BIRTHDAY] ari tu..
simpan bukan main lama dlm laptoop nie, ari nie jer baru dpt moon kuarkan...hihihihi

http://emo.huhiho.com

hihihi...muka moon yg tak der preparation lgsung due this is a [SUPRISE]
party for me..... kat K AEP C jer....tqs a lot my lovely frenz
http://emo.huhiho.com


ha nie lah minah2 yg mmg suka [INTERFRAME] sampai tak igt nak mkn...kita org mmg
[RATU CAMERA] Tak kisah lah kat mner yg ader post yg ok...mmg tak leh lepas....


http://emo.huhiho.com





kalo tgk kat kepala tu semuanyer berebut2 nak pakai [SESUNGGUT]....padahal semua mak2 org + tunang org + aweks orang .... ahakssss tapi sempat lagi beposing walaupun perut dah mcm nak pecah ketawa...

http://emo.huhiho.com

mmg tak ingat makan semuanye..dari dtg sampa dh nak balik asik bergambo,ketawa + perbuatan2 tak bermoral sikit....nasib baik Manager K AEP C tu tak dtg halau coz berkumandang suara sampai ke seblah PIZZA Hut n SuSHI KinGGG

http://emo.huhiho.com


note : http://emo.huhiho.comThanks a lot to my love frendz [bb,nana,linda,ros,kak nor & emy] for this lovely party....love u all...muuuuaaahhhhhhhhhhhhttp://emo.huhiho.com



2 comments: