Saturday, January 23, 2010

~ mangkatnya seorang...RAJA yang disayangi~


AL- FATITHAH

(8th April 1932 ~ 22th January 2010)



Sultan Johor,
Almutawakkil Alallah Sultan Iskandar Ibni Almarhum Sultan Ismail
MANGKAT pada Hari Jumaat yg lalu bersamaan
6 Safar 1431H

...Rakyat Johor terutamanya akan menangisi
ke atas permergian ALMARHUM....

..Rakyat akan sentiasa menghargai & mengenang segala
jasa ALMARHUM dimana ALMARHUM adalah Sultan
yang mereka amat sayangi...


*****************************************
telah di istiharkan bahawa rakyat akan
berkabung selama 7 hari dari tarikh baginda mangkat..
*****************************************


Kami rakyat Johor akan mendoakan agar roh
Almarhum akan di cucuri rahmat & di letakkan
di kalangan orang yg beriman
A.M.I.N



http://emo.huhiho.comnote: Huhuhu...sedih...sedih...sedih....amat terasa kehilangan seorang RAJA yg berjiwa rakyat. ALMARHUM yg tak pernah memandang darjat & keturunan sewaktu pemerintahanya.


Monday, January 18, 2010

++ cinta sejati...BALQIS!! ++







cinta sejati....manusia kadangkala terlupa& alpha....~
cinta sejati yang di cari sebenarnya..~
ader di depan.....MATA




+
sila abaikan jika anda tidak bersetuju +
dengan tulisan di atas...


" Balqis + Hassan akhirnyer bersatu..."
dah lama cheq moon mengikuti kisah
cinta 4 segi nie...
akhirnyer ari nie dpt ddk kat dpn tv nak tgk
kisah...
[Ezany,Emran,Balqis,Hassan + Marlisa]


+ tak dpt bygkan diri jika berada di tpt
mereka??? +







note: bahagianyer diri ini di hargai + di cintai




Thursday, January 7, 2010

++ under CONTRUCTION ++


Saje nak kasi tahu..blog ini buat masa nie under [contruction]
yg tak tahu bler gamaknyer akan siap di bina ....

Kesulitan amat di kesali.....hihihiihi



http://emo.huhiho.com









Saturday, January 2, 2010

++ GooDBye 2009 & HeLLo 2010 ++






Hmmm....pejam celik pejam celik kejap jer dah tambah 1 tahun lagi.bermakna tahun baru dah menjelma dan usia jua akan bertambah jugak lah gamaknyer.Kadang2 tu rasa diri ini terlalu comel utk mejejakkan kaki ke tahun baru..kadang2 buat luper...hihihihi


moon pasti azam 2009 ader yg tertunai dan pasti ader yg senyum2 kambing kat saner tu almaklum pasti ader yg belum tercapai...azam 2010 pasti dah beratur di diary idup blogger2 semua. tak tahu maner 1 yg nak di buat dahulu...


kalo ikutkan moon mmg byk perancangan dlm tahun nie....tapi aper yg penting semoga tahun baru ini moon n keluarga di limpahi rahmat & rezeki yg berlipat kalo ganda sepjg tahun ini. Hopefully tiada kisah2 & berita sedih yg akan kedengaran pada tahun ini...A.M.I.N

Note:MyEm0.Comemmm....byk lagi plan tahun lepas yg still pending...hopefully can relealize it this year...hopefully...