Monday, October 12, 2009

.:: Jalan2 Cari Makan & Cuci2 Mata ::.





Di sebabkan tak larat nak berjalanMyEm0.Com jauh, weekend lps moon lepak ajer kat IOI, Kulai..dekat sangat ngan umah, jalan kaki pun sampai tapi tak larat lak, tak der mood langsung nak gi jauh2 weekend lepas. kat situ pun macam2 event ader utk orang penduduk Bandar Putra nie cuma layan ngan tak layan ajer. Dah penat berjalan perut lak bunyi nak cari mtk makan...so [terjah] ke sebelah IOI tu ajer area2 Indahpura.Dah lama nak gi situ cuma tak der masa ajer dari dia launching dkt2 dah sebulan lebih dah...baru nie dpt lepak2 kat Old Town ...
MyEm0.Com




macam biasa fikir sejenak ..aper yg nak di makan????? tapi di sebabkan moon tak suka makan nasi mcm biasalah aper lagi [asam laksa] ler jadi pujaan ati ku...yg lain sedap mcm maner pun tak kan ku layan...errrrrrrrrrrrkkkkkkk kenyang walaupun menghirup kuah ajer... lepas mkn terpaksa komen...sama ajer rasanyer ngan Old Town semua....dah 1 resepi tak gitu..
MyEm0.Com



mmgu lepas mmg padat yg amat jemputan ke [open house] memanjang...Huuuuuuhhh lega sikit weekend semlm dpt gak larikan diri dari majlis2 rayer nie. Nielah event yg moon cakap kan tu Pertandingan Baju Raya Beragam tah lah....aper tah namernyer & FC fair yg mmg tak fair dari segi harga dia...tapi layan kan ajer coz nak cuci2 mata ajer...

MyEm0.Com




dalam pada berjalan2 cuci2 mata terpandanglah bende alah nie, tgk tgh S.A.L.E kat [cavenzi] aper lagi sauk ajer lah lagi pun pattern tpt shoe mcm nie mmg moon minat,shoe moon yg melambak tu mmg mintak bli rak baru...balon ajer lah..lain yg di cari lain yg dapat...emmmmmmmmm

MyEm0.Com





1 comment:

  1. Dah kenyang moon...siap beli shoe rack lagi..shoping moon ...jgn tak shopping..ni kat Penang pun banyak sale ni..dtg lah!

    ReplyDelete