Monday, October 26, 2009

.:: Penutup Rayer :: .




MyEm0.ComDah 2 mggu rasanyer moon tak mengupdate blog nie, bukan aper terlalu bz ngan kejer2 kat opis. ari nie baru lah ader kelapangan sedikit nak mengeluarkan [khazanah2] pic yg dah ala2 tapai kat dlm camera tu...tapi utk tidak mengecilkan maner2 pihak leh ler layan pic2 maser2 penutup rayer ler gamaknyer.....



hihihi....layan jer lah lubang2 hidung geng2 moon nie....emmmm pattern nielah yg paling [best] sekali...otak dia orang nie kalo nak tahu mmg mereng + gerago


ketawa2 dari mula sampai lah akhir, keras perut asik ketawa, makan + minum.. ini lah geng yg paling best n happening sekali...kalo dah jumper dia orang mmg tak kering gusi lah ader sajer benda nak di ketawakan.....hopefully our frzship will be ever & forever...amin

note: sebenarnyer byk lagi pic yg blum di upload lagi....Syooook holiday pi Sabah....Tguuuu pic yg the latest k..


No comments:

Post a Comment