Saturday, February 6, 2010

+~ ZOO MELAKA....jommm!!! ~+




+ Cheq Moon n Tina +

Salam ujung mggu..tak der aper yg cheq moon nk war2 kan
kisah cheq moon n tina jer..
ari tu jalan2 pi melaka then singgah jap kat
Zoo Melaka almaklum den tak
pernah sampaikan kaki kat sini....
http://emo.huhiho.com



+ cik "NUK" + cik "BAD" +

namer cedap... 'cakep' ngan org nyer..
kalo lalu kat tpt dia orang nie...
peh mmg "bau" dia menyentak sampai
ke sanubari ngan idung sampailah
ke akar kentot...
nak jer cheq moon tanyer
http://emo.huhiho.com
*********************
++ cik Nuk n cik Bad...awak berdua berkali mandi 1 ari???.....####++
++ awk pakai minyak wangi aper?? ++
++ awk pakai syampoo aper??..++
http://emo.huhiho.com
*********************



+ Mum kepada cik "BAD" N cik 'LANG" +

tgk "syok" berdating ngan "bobok"..
so tak nak kacau lah dia orang nie
cheq moon kasi chan lah pada dia orang
http://emo.huhiho.com
V
V
V
V
V




layan lah yer..... nie mama kepada tina..
cheq moon luper lak namer dia
hihihi....sorrryyyyyy
dah syok sangat maser tgk dia orang perform

http://emo.huhiho.com


dia org nie mmg supporting glerrrrr arr..........




sayonara....nanti cheq moon dtg lagi k....
syokkkk sangatttttt
http://emo.huhiho.com



p/s: http://emo.huhiho.commmg happy n rasa kepala pun ringan coz dpt tgk pokok2 yg rimbun kat sini...ala2 safari jer..next time cheq moon nak pi waktu malam lak....mcm maner rasanyer...tggguuuu


4 comments: