Friday, September 18, 2009

.. Berbuka Posa Bersama2 Geng 3LG ..






di sebabkan udah plan so geng2 ranger 3LG menutup tirai puasa pada tahun nie ngan makan2 lagi kat [Sofitel Hotel & Resort].Moon lah untung coz tak jauh dari umah...bak kata orang jalan kaki pun sampai tapi posa2 maner leh jalan kaki...hihihihi
MyEm0.Com



peh...mmg macam nak meletup perut + senak. maner tak nyer nafsu makan mengatasi segala2 nyer...pak kal ajer tak leh ta pau balik umah...kalo tak mahu mahu mangkuk tingkat...
MyEm0.Com


inilah geng 3LG yg mmg jenis kaki[kaki posing,kaki makan,kaki berangan & segala] lah...pantang npk lauk mmg tak menyesalah kalo bawak ke majlis2 yg byk menu makannyer...tgk lah size badan...tapi semua cover coz bwk family kalo tak....licin semua...
MyEm0.Com


kali nie G.E.N.D.U.T & the geng terpaksa moon interframekan jap kat dlm blog nie...kawan2 teringin lak bergambar ngan si debab nie....biarkan lah kang kempunan lak...Jgn marah..

MyEm0.Com



1 comment:

  1. Salam,

    Selamat hari raya dan maaf jika ada bahasa chekdee yang menyinggong perasaan. Semuga di hari yang mulia ini, kita semua akan bergembira dan happy disamping keluarga tercinta.

    ReplyDelete