Saturday, September 5, 2009

... LAUt CHINa SELATAn ...




moon oh moon...

Ikan di laut..asam di darat
..dalam periuk..tak ingat lak
lagu nie abisnyer mcm maner..
mggu lepas walaupun dlm bulan
posa,moon ttp nk ikut daddy pi
[L.A.U.T]..tak perlah jadi kuli pun kuli lah janji dapat ikut..panas tak yah cakap lah ya rabbi...tapi jgn takut moon ttp pakai
[UV] protection sebagai langkah berjaga2..tu muka dah mcm pelaut
kontrakan dah...tgklah muka tu..MyEm0.Com



waktu pagi lagi

sampai ajer kat laut...alamak MyEm0.Comair masih lagi
[SURUT]
so kena tggulah air
pasang baru leh
tarik bot ke laut..arrrggghh ngtuknyer
ma
taMyEm0.Comden masa tu tuhan ajer yg tahu..



dah kat laut

yg nie dah kat laut rupenye stlh mnunggu 1 jam air naik[pasang], daddy tak pi jauh betul2 sempadan s'pore
[pulau tekong]
ajer...MyEm0.Com



ikan..oh..ikan

macam yg moon tulis dlm blog mggu lepas tujuan ikut daddy mmg dia
yg ajakanak2 dia pi tangkap UDANG KARA..the main pyer plan
tapi rupernyer kita org dpt ikan n udang gak..emmmm mmg berbaloi...
MyEm0.Com



note: badan tak yah ckap lah macam nak tercabut semua urat yg ader nie...tapi mmg fun sgt..tq daddy & love u...
MyEm0.Com


6 comments:

  1. wah pengalaman yg menyeronokkn bersama abah trsayg.. mmg berbaloi bila negok ikan gan udang tu.. sedap..

    ReplyDelete
  2. moon..salam
    Masya-ALLAH bestnya moon dapat ke laut, bertuah moon...downloadla gambar banyak2, tak dapat pegi asal dapat tengok jadilah..he.he

    ReplyDelete
  3. sonotnye ada aktiviti fmly cam gini..selain bleh seronok dapat jugak mngeratkan silaturrahim sesama fmly kan..huhu bes nyee

    ReplyDelete
  4. Alahai...... jeles lak pulak....... nak juga rasa pengalaman cam tu........tapi....bilalah agaknyer tu....ukhusssss

    ReplyDelete
  5. .:: Salam Perkenalan...

    Bestnyer tengok udang fresh tuh... Jelesnyer... Nak la jugak merasa ikan fresh... Huhuhu!!! ::.

    ReplyDelete
  6. Wahhh .... best nyer! Pengalaman bagus punye. Ikan tu besar tol! Bacapun dah seronok, apa lagi betul2 alami, kan!

    weblog popular 1malaysia

    ReplyDelete