Tuesday, September 1, 2009

.. Si genDut..si GenDut ..





gendut..gendut
Hari Kemerdekaan baru aje berlalu ...naik keje pun sudah,nak buat kaje pun aduii tak der [MOOD],tah aper punyer penyakit tah..mata nie asik nak bobok@tido ajer...tapi setelah melihat si gendut nie ilang ngantuk yg tadi bertakhta di mata..huhuhu




gendut ku...

hoyeeehh..dapat lagi moon tambah koleksi bear, entah angin aper teringin lak nak beli tapi hajat tu mmg dah lama nak memiliki bear beso mcm nie cuma...ehheeemmm..aper2 bear nie moon dah register di JPN atas namer
"si gendut bin debab"name timang2gan
[gendut]..ahhhhaakksss




note:koleksi bear nie bukan 1 pembaziran..insyallah kalo dah ader anak sendiri tak yah beli lagi kasi ajer lah koleksi maser anak dara nie...oppppsss utk baby girl ajer tau...hihihi


2 comments:

  1. huhu!! ingat pe le yg gendut, hhihi!! ;)

    ReplyDelete
  2. Best tu...buat kawan tido....buat bantal peluk..... empok tu

    ReplyDelete