Tuesday, September 29, 2009

.. Kek Bulan @ Moon Cake ..






Ari nie moon nk bukak cerita lain lah..asik citer rayer ajer,mesti ader yg muak nk baca...hihihih ceh konon..nie pun sebenonyer den nak citer pasal rayer gak tapi rayer lain pulak..kisah ari nie di opis..Bukan nak mem[bangga] or [menyanjung] raye orang lain tapi just nak share ajer.disebabkan tpt moon bekerja yg rata2 98% aderlah berbangsa cina,so terpaksalah diriku ini merayekan [Perayaan Kuih Bulan] rayer dia org nie...bedal ajer lah labu janji halal n leh makan..
MyEm0.Com



cuma ini tahun ader kecik sikit dia pyer kek...wah name moon gitu...tak sempat lak nak tanyer naper dia pggl name kuih nie kek bulan...letak lah namer kek tu cakrawala ker..sky ker...storm rider ker..tak peduli nak [NGAP] gak...meleleh tak air liur ku...ishhhhhhh cedapnyer...
MyEm0.Com



jeng..jeng...ta raaaaaaa...lum leh ngap lagi,nie lah wajah sebeno si budak [bulan] nie..leh tahan ar wajahnyer..rasa pun not bad gak...ader berani mahu makan...di nasihat kan jgn makan byk2 nanti muak so amik sesedap rasa ajelah...ini lah dia mini moon cake..under budget kilang ku..hihihihih..tq boss!!!
MyEm0.Com

note: msg from AirAisa mentioned that flight to KK by next month will be delay from the actual flight schedule...emmm will reschedule again all my plan...Air Asia...Air Asia...




1 comment:

  1. Salam,
    Kek tu memang nampak cantek.... tapi kan...tapi...kan...ukhusss....chekdee tak tertelan gak...risau akan ketulenan tanda halalnyerrrrr

    ReplyDelete