Monday, September 28, 2009

.. Corat Coret Rayer 2009 ..






.. Selamat Hari Rayer ..
walaupun dah msk raye ke-9 tapi kite masih terasa lagi bahang rayer...bukan bahang mercun ye.. saner sini bercakap pasal rayer..update pasal rayer..berayer...kuih raye...baju rayer..senang cakap aper2 semua pasal rayer lah,bagi moon tahun nie tak beraper menarik coz kena berkorban aper lagi pasal keje lah.disebabkan diri ku ini yg [SINGLE] tentulah moon tak balik ke rumah [MAK MERTUA] so cuti pun jap & ckup2 ajer...huhuhuu..cedih yg amat
http://emo.huhiho.com


nie yg paling sedih..sop..sop..punggung lum panas lagi dah kena balik bertugas,nasib baik diri ku ini tak ber[laki] kalo tak gerenti cik abang tarik muka coz rayer [ke-3] dah kembali bertugas. nak buek macm maner bukan [daddy] ku yg pyer itu opis...hampeh...dgn jalan yg jam + sedih + igt lauk2 yg ader di rumah,moon tekad utk balik @ kembali ke rumah moon di Kulai...
http://emo.huhiho.com



semalam lah baru berkesempatan beraye jauh sikit dari tpt moon. lepas muntah ijau tgk kejer kat opis mcm dah tak leh tgk lagi dah..bz tahap [gaban] + [kastria baja itam], tapi moon tak peduli nak gi rayer gak...kali nie sempat berkunjung ke rumah saudara mara yg jauh nun di utara Johor area2 segamat n muar sane..yer lah moon nie ddk di selatan johor jauh tu nak pi saner...tapi tak per setahun sekali ajer..let's goooooo
http://emo.huhiho.com

note: tgh plan bler nak buat open house utk kawan2...emmmm


No comments:

Post a Comment