Monday, August 17, 2009

Hatiku Gembira...Melihat Telatah Mu



- Pet Shop -

Wa..chaaaaa...hihihi dah seminggu rasanyer aku tak mengupdate blog ku ini.bukanyer aper keadaaan kesihatan yang tidak mengizinkan..alah2 kena sindrom H1N1 gitu...
MyEm0.Com
Ubat dah berkoyan ku makan sampai telinga ku pun ..dah naik pekak...bedan n ketiak pun dah naik bau ubat ajer gamaknyer...tekak pun dah tak leh dah nak telan lagi..tapi mak pesan makan ubat nanti cepat baik....hihihi macam bdk2 kecik ajer padahal dah leh jadi mak budak...lepas nie berserah ajer ler...
http://emo.huhiho.com

disebabkan kepala aku pun dah lalok asik tibai ubat batuk ajer..emmmm nak balik umah terasa berat kaki n malas lak...jalan2 bagui nie kat area2 kulai nak cari sup2 yg ngeeetooppp gitu,tekak dah payau dah asik menelan pil mcm2 color...tu yg aku singgah jap kat kedai pet shop..kedai nei aku tgk mcm baru nak bukak ajer @ ala2 baru launching gitu...jadilah hilangkan boring asik igt muka doktor yg cubby ajer...

http://emo.huhiho.com
asikkkkkk...aku lihat gelagat binatang kat situ, especially biler dia orang naik2 gelongsor lah..main sondol2 lah..aper lah dia org nie tahu selain dari makan...tido...main...namerpun B.I.N.A.T.A.N.G
kalo manusia macam tu kira spesies dia orang gak lah tu...huhuhuhu

http://emo.huhiho.com


ikan oh ikan...kenaper ko timbul??? best ker jadi ikan nie?? abislah jadi makan bangau...hanya ikan yang mampu menjawab...tapi sayang dia tak leh berkata lagilah menyanyi...hihihihi...lagi2 ikan2 yg cantik2 n cute2...ini ajerlah yg dpt aku snap takut amoi kedai ni npk lak..dah lah tak bli nak amik pic2 lak..mampus aku....terpikir lak kesian binatang2 nie kena kurung...abis nak buek mcm maner???##@@@@...kalo ikutkan ati aku...aku nk leps binatang nie semua....hahhahah

http://emo.huhiho.com
aku dah cakap kepala aku nie pun ting tong...byk sgt makan pil...nak jadi ikan lah pulak...tapi aku adalah antara2 manusia yg terlalu sayang ngan haiwan2 sampai kan ayam pun aku pikir 18x nak makan bukan aper...kesiiiiiaaaaaannnnnnnnn
http://emo.huhiho.com






1 comment:

  1. slaam kenal..ipun nak link add u jugak..awakpun batuk ke..sayapun batuk gak ni..sakit tekak..!!tp tk demam..hehehe..sayang haiwan,sure awak seorg yg penyayang..

    ReplyDelete