Saturday, August 15, 2009

Tag : From .:: Cinta Hati Ku ::.



1. What is the most important things un Ur life?
jap....eerrrr...of course lah my lovely family (daddy,mummy,adik,bon, & ......) & also my carrier

2. What is the last thing that U bought with Ur own money?
kalo citer pasal duit nie mmg tak lama kat tangan kalo di kuarkan dari "KAWANKU" atm dah..
yg last moon bli adalah meja console semalam...dah lama nk bli, lalu depan kedai apek tu ari2 tp tak singgah pun...so smlm balik cpt...aper lg...." OWN MONEY " mmg dah jadi darah daging @ gunakan duit hasil titik peluh ku sendiri almaklum daku ini masih single minggel lagi nak harapkan saper...duit kocek sendiri ar kena kuar..huhuhuu


3. Where do U wish to get married?
ayyooooo...marrried2 nie lah soalan yg kureeeennngg gemar@tak beraper suka coz aku mmg tak der target biler or kat maner nak langsung...tapi hopefully eeemmmm... kat tpt yg romantic,sunyi,damai & aku hanya memandang wajah2 yg aku rindu of coz my parents & lovely hubby...muuuaaahhhhh

4. How old do U think U will be permanently owned by Ur love?
Selalu gak berangan sampai umur beraper yer....hanya tuhan & aku sahaja yg tahu...

5. R U in love?
uweekkkk....since sekolah rendah then sekolah menengah then college then tpt kejer then...then...then.....

6. Where was the last restaurant U had dinner?
yummy....yummy...aper lagi yg paling dekat ngan umah aku ler...dah mcam cendawan butang pun ader lps ujan...aku kureng pasti coz aku tidak mendongak ke langit tgk papan tanda aper tah namer kedai mamat tu coz terus order ngan brother tu....bang....Paprik ayam 1 bungkus....hihihi

7. Name the latest book that U bought?
Disebabkan aku nie pun kaki novel macam si pemberi tag nie...tapi the latest yg aku dapat bacalah semalam adalah KATALOG AMWAY????? kira buku ker tu....bedal ajerlah labu...pinjam dari kawan nak order multivitamin...musim H1N1 lah katakan...

8. What is Ur name?
dari kecik sampai la nie macam2 namer aku ader..namer waktu ku kecil,namer kat kampung almaklum dibesarkan oleh nenek & atuk (rindu sgt pada mereka)...namer kat tpt kejer pun ader gak...mcm2 ader..mcm astro...

9. Do U prefer Ur Father or Mother?
bagi aku tanpa mereka berdua nie aku tak ader di dunia, tiada perbezaan antara daddy or mummy, yg melahirkan aku,menyuapkan ku,memandikan ku,menyekolahkanku,membeli kelengkapan diriku..kasih sayang daddy or mummy tak akan aku mampu membalasnyer....emotional lah plk....I LOVE U .

10. Name a person kthat U really wish to met in real life for the 1st time?
tak nak jumper saper2 coz leh dpt tgk kat tv or internet BUT....I always wish that my lovely nenek n atuk akn muncul kembali...al fatihah & amin

11. Christina or Britney?
lain tak de ker..mereka ini daku mmg tak minat langsung..kalo madonna mmg aku minat dari kecik

12. Do U do Ur own laundry?
yessszzaaaa 2 ari sekali coz bilangan@kuantiti baju aku yg terlalu sedikit..aku ddk sendiri....tapi mesin " SAMSUNG" aku ler yg tlg basuhkan,bilaskan,keringkan....aku tukang jemur ajer lepas dia nyanyi....teng4....

13. The most exciting place U want to go?
Australia,New Zealand (tpt auntieku) & korea...manusia mmg tamak n tak puas...kaki jalan katakan

14. Camera or MP3 or HP?
kesemuanya sekali ...+ lagi satu broadband "MAXIS" mesti ader...

15. Point out 5 things about the person who tagged U?
* isteri orang
* mummy kepada cute kids
* cute orgnyer tgk dari dlm blog dia
* ddk kat sabah mgkin mmg pure org sabah..maaf yer kalo salah
* bukan suri rumah sepenuh masa ...wanita berkerjaya

16. 3 things U say too often?
* walaoooo weeehhhh
* siot ar
* erkkkkkk ....org johor ajer suka sebut

17. Book I've read recently?
* Novel gak tapi orang putih pyer....seram2 manjer gitu

18. 4 songs I could listened to over and over again?
* Dancing Queen by ABBA
* Sunny Sunny by Bonney M
* Close To U by Carpenters
* Lagu2 Latin , Korea & Lo ave song everyday before sleep....Paling ngetop lagu Marc Anthony "My Baby U"

19. 3 things I learned last year?
* berurusan ngan bank & developer
* berurusan ngan lawyer bank & developer
*Cara nak amik kunci umah baru dari Developer & bayo cukai pada MPKU

20. 8 People to Tag?
* Azura
* Ha Sue
* Kak Maz
* Kak Zai
* Eira Malik
* Emann
* Yati
* pn-iena

...dah kena tag nak buek mcm maner berpeluh gak gamaknyer nk memmikirkan tapi lepas baik demam rindu nie aku jadi terrajin lak....huhuhuhu.....

http://emo.huhiho.com

2 comments:

  1. salam cheq bulan..hehehe...daku mmg asli urg sabah...i suka bila u kata i wanita berkerjaya...yess..my doter n baby boy very kiut...best la bac jawapanmu ni

    ReplyDelete
  2. mekasih moon..nanti kite jawab yer.. :)

    ReplyDelete